Albanian-ALEnglish (United Kingdom)

ID

Login using Facebook
Home
 • 1.1.jpg
 • 1.2.jpg
 • 1.3.jpg
 • 1.4.jpg
 • 2.0 logo RUBINe vogel.jpg
 • 2.1.jpg
 • 2.2.jpg
 • 2.3.jpg
 • 2.4.jpg
 • 2.5.jpg
 • 3.1.jpg
 • 3.2.jpg
 • 3.3.jpg
 • 3.4.jpg
 • 4.0 logo RUBINe vogel.jpg
 • 4.1.jpg
 • 4.2.jpg
 • 5.1.jpg
 • 5.2.jpg

FB LikeBox FanPage1


Rubin on Facebook
Locations-C
PDF Printo E-mail

Rubin "GC-Laboratory" -Analiza te Arit dhe Argjendit


Sherbimet qe i ofrojm:

  1. Analiza kimike te arit dhe argjendit
  2. Rafinim te Arit dhe argjendit
  3. Galvanizim te stolive te arit dhe argjendit [rhodium, etj..]


“Deshmoret e kombit” no.131
70000 Ferizaj,
Republika e KOSOVES
Phone: +381 290 320815 ext.101
Fax: +381 290 320815 ext.104

 
PDF Printo E-mail

Rubin Diamond Line

Ky dyqan është ndodhet në qendër të kryeqytetit të Kosovës,

Prishtina pranë HOTEL GRAND.


[Shikoni RUBIN diamond line ne google map]

Garibaldi no.19

Prishtina, Kosovë


Phone: +381 38 245-312
Mobile: +377 44 656-256

 

Rubin JewelleryRubin Store |

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Rubin I

RUBIN JEWELLERY - Head Quarters

WHOLESALE-MANUFACTURING & RETAIL
Deshmoret e kombit 131
Ferizaj, Kosova

Tel & Fax: (0290) 320 815 
E-mail: rrubin1@rubin14k.com

Rubin Diamond Line

This Store is located in the center of the capital of Kosova, Prishtina near the GRAND HOTEL.

Rr.19 Nëntori No. 7/2
Prishtina, Kosovë

Tel (044) 656-256
E-mail: DiamondLine@rubin14k.com

Rubin III

Gold Jewellery

Deshmorët e kombit 136
Ferizaj, Kosova

Tel: (0290) 321 309
E-mail: rubin3@rubin14k.com

2002-2010 by Rubin Jewellery